Халфът на Манчестър Сити - Бернардо Силва заяви, че всички

...
Халфът на Манчестър Сити - Бернардо Силва заяви, че всички
Коментари Харесай

Бернардо Силва: Реал е символът на Шампионската лига

Халфът на Манчестър Сити - Бернардо Силва съобщи, че всички в тима са доста стимулирани да повторят достижението си от предишния сезон, когато стигнаха до требъл. Той приказва на конференция преди 1/4-финалния реванш от Шампионска лига сред " жителите " и Реал Мадрид (3:3). Срещата на стадион " Етихад " е на следващия ден от 22:00 часа.

" Това се случва в два разнообразни сезона, а във футбола в никакъв случай един мач не се повтаря още веднъж. Реал е по-силен през този сезон спрямо предишния. Такова бе чувството ми, когато играхме на " Бернабеу ". Със сигурност желаят да си отмъстят за резултата на " Етихад " през предишния сезон.

Тони Кроос и Лука Модрич персонално за мен са ентусиазъм и модел за подражателство, тъй като малко или доста играят на същите позиции като мен. Те вършат това от 15 години, а Модрич даже от по-дълго време. С всичко, което са постигнали, с това по какъв начин се държат на терена - те са образец за всички деца, които стартират да се занимават с футбол. Кроос и Модрич в никакъв случай не мислят за себе си, а единствено за тима. Показват го с решенията, които взимат на терена.

Ще забележим какво ще се случи на следващия ден, само че ние сме доста уверени, тъй като играем вкъщи. Знаем обаче, че се изправяме против кралете на този шампионат. Уважаваме Реал Мадрид и знаем какъв брой мъчно ще бъде ", съобщи Бернардо Силва.

Искаме да оставим значимо завещание, като спечелим четири следващи пъти Висшата лига, два пъти подред Шампионската лига и да реализираме в два поредни сезона требъл. Но знаем, че това ще бъде доста мъчно. След една седмица можем да отпаднем от всички надпревари, само че се борим до дъно ", сподели Силва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР