Халфът на Лудогорец Педро Нареси даде интервю в Бразилия, в

...
Халфът на Лудогорец Педро Нареси даде интервю в Бразилия, в
Коментари Харесай

Нареси: В Лудогорец се адаптирах по-бързо, отколкото очаквах

Халфът на Лудогорец Педро Нареси даде изявление в Бразилия, в което приказва за акомодацията си в Разград. Той беше притеглен през септември от Сеара.

„ Беше по-добре, в сравнение с чаках - приспособих се доста бързо. Разбира се, бразилците ми помогнаха доста за това, само че на терена съумях да направя доста минути и да покажа положително показване, играейки във значимите мачове от шампионата, Купата и в Европа. Имам още доста да се развъртвам и да изучавам от европейския футбол и неговата просвета, само че тези първи месеци бяха страхотни “, сподели Нареси пред UOL.

„ Това е първата ми подготовка дружно с тима. Малко е по-различна от Бразилия, само че е от огромно значение, тъй като към момента имаме късмет да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската купа и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме огромни упования, тъй като изиграхме страхотни мачове против Бетис и Рома и това е нашето равнище “, разяснява още той.

Педро Нареси изигра 12 мача във всички шампионати за Лудогорец през есента, като съумя да се утвърди в халфовата линия на отбора.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР