Халфът на Локомотив (София) - Антонио Вутов заяви пред колегите

...
Халфът на Локомотив (София) - Антонио Вутов заяви пред колегите
Коментари Харесай

Антонио Вутов: Купата на България е най-близкият път до Европа

Халфът на Локомотив (София) - Антонио Вутов съобщи пред сътрудниците от " dsport ", че срещата със Славия от 1/4-финалите в шампионата за Купата на България е най-важната за " железничарите " през този сезон.

" Важен мач за Купата. Купата е най-близкият път до Европа. Ние сме опрени един тип до стената, тъй като през шампионата ще ни бъде по-трудно, а през Купата ще ни бъде по-лесно. В купата обаче има много качествени тимове, които мъчно се преодоляват. Сега се изправяме против Славия, който е един доста добър тим, обединен и млад. Този мач към този момент ще бъде най-съществен за сезона.

Мачът за Купата няма нищо общо с този за състезание, тъй като за Купата е един мач, в който или продължаваш, или отпадаш. Самата атмосфера е по-различна от мача за състезание.

Играли сме, веднъж те ни победиха, по-късно ние победихме. Който желае и желае повече успеха, който е по-концентриран и се възползва от възможностите си, мисля, че той ще победи.

По-опитни не считам, че сме. Мач като мач, колкото и да имаш опит, в случай че не излезеш с вярната конфигурация, нищо не може да ти помогне. Ако излезем с правиланата конфигурация, с вярната централизация, единствено тогава можеш да се поздравиш с триумф. Колкото и мачове на високо равнище в разнообразни тимове да имаш, в случай че не си съсредоточен и не вземеш нещата насериозно от началото, нищо не може да ти помогне.

В България домакинът постоянно има едни гърди напред, само че да ни дава чак някакво преимущество, не. Единственото е, че играем пред нашите почитатели, които могат да ни заредят с положителна страст и сила ", сподели Вутов.
 Стана ясно какъв брой пари е получил Локомотив (София) за прехвърлянето на Митков
Стана ясно какъв брой пари е получил Локомотив (София) за прехвърлянето на Митков

Към момента не е ясно какво ще се случи с бъдещето му през идното лято
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР