Халфът на Левски Нелуц Рошу трябва да се яви утре

...
Халфът на Левски Нелуц Рошу трябва да се яви утре
Коментари Харесай

Нелуц Рошу започва подготовка с Левски

Халфът на Левски Нелуц Рошу би трябвало да се яви на следващия ден в София и да мине медицински проучвания. Той ще участва на първото занятие на “сините”, което е в понеделник от 14:00 часа. След това неговото бъдеще ще бъде решено. Очаква се румънският полузащитник да не бъде част от Левски през пролетния полусезон.

Най-актуалният вид е негово преотстъпване. Интерес към него има от Динамо Букурещ. Тимът от румънската столица е на седмо място и се бори за попадане в плейофната шестица. Самият Рошу съобщи, че опцията за Динамо е добра за него.

" Не знам какво ще се случи с Левски, ще имам диалози с треньора в идващите дни, ще забележим какво ще стане. Но нито съм си разтрогвал контракта, нито е ставало въпрос за това.

Искам да играя отвън Румъния, само че не мога да отхвърля завръщане в тим вкъщи, който ще взе участие в плейофите. Мога да кажа, че Динамо Букурещ е изкушаваща алтернатива. Ако този тим не играе в плейофите, просто ще е злополука ", сподели преди дни румънецът.

Той бе притеглен на " Герена " през лятото, като Левски заплати за правата му 100 хиляди евро на първенеца Виторул. Той бе титуляр при Николай Митов. След това се контузи, а Делио Роси съвсем не го употребява. Италианецът не желае полузащитника за пролетния полусезон.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР