Халфът на Левски - Георги Миланов, заяви, че мачът с

...
Халфът на Левски - Георги Миланов, заяви, че мачът с
Коментари Харесай

Миланов: Това беше голям финал, предстоят още много финали за нас

Халфът на Левски - Георги Миланов, съобщи, че мачът с Черно море, приключил с триумф 2:0 за "сините ", беше като край за клуба. Той разясни, че обстановката на клуба е такава, че играчите нямат право на неточност в нито един от идващите дуели.

„ Много сложен мач. Черно море е стабилен отбор, играха много нападателно. Не би трябвало да се отпускаме, а да играем непрекъснато за победа. Нямаме право на неточност на този стадий, единствено сме се докарали до това състояние “.

„ Последните два мача се усещам по-добре. Имах и леки болежки, само че към този момент нещата отиват в вярна посока и се надявам да стане все по-добре “.

„ Това беше огромен край за нас и предстоят още доста финали. Идват мачове против Лудогорец и ЦСКА, в които ще си сверим часовниците “.

„ Тези два отбора ни превъзхождат само с дълга пейка. Загубихме злополучно против Лудогорец. Два мача, полуфинал за Купата е. Ние сме длъжни да дадем всичко от себе си и да осъществим наставленията на треньора “.

„ Спекулации постоянно има в огромни клубове като Левски. Всички се отнесоха професионално и се разбрахме за не повече от минута за бъдещето ми “.

„ Няма по-голяма нещо от това тази аудитория да ми скандира името. Ще се върна по-силен и ще покажа още по-силни игри. Много съм признателен за поддръжката, това няма по какъв начин да се купи. Ние сме едно цяло, с всички хора от щаба и играчите “.

„ Никога не съм мислел за друго с изключение на футбола. Спортна натура съм и умея доста спортове, само че това е спортът на моето сърце “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР