Халфът на Левски Андриан Краев е бил на системи преди

...
Халфът на Левски Андриан Краев е бил на системи преди
Коментари Харесай

Ясно е защо Краев не игра срещу Черно море

Халфът на Левски Андриан Краев е бил на системи преди семейството на Черно море. " Сините " завоюваха с 1:0 над " моряците " в неделя, а националът не се появи в игра, макар че бе в групата за дуела. Преди началото му той получи фланелка с №100 на гърба от изпълнителния шеф Даниел Боримиров по случай броя на мачовете му с екипа на столичани, написа " Тема спорт ".
 Николай Костов привика главен футболист на диалог
Николай Костов привика главен футболист на диалог

Петрис би трябвало да внимава

След конфликта с варненци стана ясно, че Краев се е разболял в навечерието на срещата и това е повода да не попадне в титулярния състав, а треньорът Николай Костов е решил да не рискува с включването му в игра, с цел да не се стигне до травма поради влошеното му здраве. 24-годишният футболист ще бъде на линия за идното посещение на Берое в петък и се чака да се завърне измежду титулярите.

Андриан Краев, който прави доста мощен сезон, има контракт с Левски до края на шампионата. От " Герена " вършат всичко допустимо да го удължат. Те на няколко пъти излизаха с усъвършенствани предложения към халфа. Последната бе близо до мечтаното от играча, само че двете страни не се схванаха за размера на откупната му уговорка, която да бъде вписана в съглашението.

Краев смени мениджърската организация, която го съставлява. В момента за ползите му се грижи някогашният централен бранител на " сините " Джон Ингълс. Ако " сините " не подпишат нов контракт с Краев, то отбранителният полузащитник ще може свободно да договаря с други клубове от 1 януари и даже да подпише прелиминарен договор с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. През лятото на " Герена " отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му, а интерес към него демонстрира и немския Кайзерслаутерн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР