Халфът на Барселона Хавиер Масчерано е все по-близо до раздяла

...
Халфът на Барселона Хавиер Масчерано е все по-близо до раздяла
Коментари Харесай

Масчерано: Ясно е, че не съм важен за Барса

Халфът на Барселона Хавиер Масчерано е все по-близо до разлъка с клуба. Преди няколко дни Лионел Меси разяснява ориста на един от най-хубавите си другари и съотечественик. Той го посъветва да си потърси различен тим с оглед задаващото се международно състезание. Меси имаше поради, че Масчерано би трябвало да играе постоянно, с цел да получи място в националния тим на Аржентина. А сега това в Барселона не е по този начин – двойка централни бранители са Пике и Самюел Умтити.

"Още преди време споделих пред шефовете какво усещам. Никой няма виновност, просто такава е действителността. Ясно е, че към този момент не съм толкоз значим за тима. Искам да отида в тим, където още веднъж да се усещам значим. Притеснява ме това, че през последните 11 месеца имах 5 мускулни травми, които считам, че се получиха поради неналичието на неизменност. Ще си потегли в деня, когато се усещам, че съм тежест за клуба ", разгласи Масчерано.

Аржентинецът дойде в Барселона през 2010 година и в този момент кара осмия си сезон в тима. Преди това игра за Ривър Плейт, Коринтианс, за малко в Уест Хям и четири сезона в Ливърпул.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР