Халфът на Арсенал Гранит Джака остана бесен след загубата на

...
Халфът на Арсенал Гранит Джака остана бесен след загубата на
Коментари Харесай

Бесният Джака: Ако някой не беше готов за мача, да си беше седял у дома

Халфът на Арсенал Гранит Джака остана гневен след загубата на "топчиите " с 0:2 против Нюкасъл.

Лондончани нямаха никакви причини против "свраките " в двубой от предпоследния 37-и кръг на Висшата лига и понижиха фрапантно възможностите си за присъединяване в Шампионската лига на УЕФА през идващия сезон. 29-годишният Джака не спести рецензии за представянето на столичани.

"Трудно ми е да намеря верните думи. От първата до последната минута не заслужавахме да сме на терена “, сподели швейцарският национал пред Sky Sports.

„ Не мога да обясня за какво. Не изпълнихме проекта за мача и напътствията на треньора. Това, което се случи, бе пагубно показване. Не заслужаваме да играем в Шампионската лига или даже в Лига Европа. Много е мъчно да приемем обстановката сега. Не знам за какво не направихме това, което треньорът искаше от нас “, разяснява Джака.

„ Ако някой не е подготвен за този мач, дано си остане у дома. Възрастта няма значение. Ако си нервозен, остани на пейката или вкъщи си. Необходими са хора, които имат мъжествеността да излязат на терена и да играят. Това беше един от най-важните ни мачове. Много сме разочаровани поради хората, които пристигнаха да ни поддържат “, сподели още той.

„ Съжалявам за почитателите. Нямам думи. В съблекалнята е безшумно. Чакаме 6 години, с цел да играем в Шампионската лига. Държахме всичко в ръцете си “, приключи футболистът на Арсенал.

В последния кръг на Висшата лига Арсенал приема Евертън, а Тотнъм, който държи четвъртото място с 2 точки повече, гостува на към този момент изпадналия Норич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР