Халфът Кевин-Принс Боатенг вече е футболист на Барселона. Каталунците обявиха

...
Халфът Кевин-Принс Боатенг вече е футболист на Барселона. Каталунците обявиха
Коментари Харесай

Барса обяви трансфера на Боатенг

Халфът Кевин-Принс Боатенг към този момент е футболист на Барселона. Каталунците оповестиха посредством формалния си уебсайт привличането чартърен от Сасуоло на 31-годишния някогашен ганайски национал. Барса ще заплати 2 млн. евро, а в контракта е включена уговорка, която разрешава на клуба след края на сезона да откупи Боатенг за 8 млн.

Представянето на играча пред медиите ще се състои на следващия ден. Най-вероятно той ще дебютира при гостуването на Жирона на 27 януари. Преди това Барселона има мач против Севиля за Купата на краля, само че Боатенг надали ще попадне в групата за него.

All the details about the new @FCBarcelona player @KPBofficial
#EnjoyPrince https://t.co/sKC2y1Evxw
— FC Barcelona (@FCBarcelona) 21 януари 2019 година “Тъжно ми е, че напущам Сасуоло, само че да мина в Барса е късмет, който идва един път в живота. Не ме питайте за Реал Мадрид. Искам да се наложа в състава и да вкарам гол в идващото Ел Класико”, съобщи Боатенг.

От началото на сезона опитният халф изигра 13 мача и вкара 4 гола в Серия “А”. В Испания той е носил екипа на Лас Палмас, а също така в кариерата си е играл за Херта (Берлин), Тотнъм, Борусия (Дортмунд), Портсмут, Милан, Шалке 04 и Айнтрахт (Франкфурт).
Here is @KPBofficial, Barça´s new signing
#EnjoyPrince
pic.twitter.com/5RyqGMP7vz
— FC Barcelona (@FCBarcelona) 21 януари 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР