Халфът и лидер на Рома Раджа Наинголан призна, че не

...
Халфът и лидер на Рома Раджа Наинголан призна, че не
Коментари Харесай

Раджа Наинголан: Защо да не повторим обрата и срещу Ливърпул

Халфът и водач на Рома Раджа Наинголан призна, че не е изгубил вяра, че отборът му може да се класира за финала в Шампионската лига. Въпреки тежкото проваляне с 2:5 от Ливърпул в първия полуфинален конфликт, белгиецът съобщи, че "вълците " към този момент са потвърдили своята неотстъпчивост.

В предходната фаза италианският отбор шокира един от любимците в шампионата – Барселона, отстранявайки го след епична победа с 3:0 на Олимпико, макар че първият мач бе изгубен с 1:4.

"Направихме го против Барселона – против играчи като Меси и Суарес, които общо взето съвсем нямаха удар към нашата врата ", съобщи Наинголан за английския Times.

"Ще опитаме да сътворим още един исторически миг като този против Барса. Именно конфликтът с тях е доказателството, че можем да го създадем. След мача с Ливърпул всички в съблекалнята бяхме тъжни, само че още на идващия ден треньорът ни сподели – „ Трябва да повярваме, че можем да го реализираме. " Това е всичко, което се изисква от нас “, разяснява още полузащитникът. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР