Х“-овете с червени спрейове по караваните на къмпинг Якото място“

...
Х“-овете с червени спрейове по караваните на къмпинг Якото място“
Коментари Харесай

Скандалът с караваните на къмпинг Якото място се разраства! И кметът бил заплашвал летовниците!

" Х “-овете с червени спрейове по караваните на къмпинг " Якото място “ не подхождат на хора, които се водят държавни чиновници. Това е подигравка от тяхна страна, хулиганска демонстрация. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус “ на " Фокус “ режисьорът Зорница София, която е притежател на две от караваните, надраскани със спрей.  

По думите й ставаме очевидци на това по какъв начин мутренското държание, особено за 90-те години, стартира последователно да се институционализира. " Щом е допустимо държавни чиновници измежду бял ден, на обед да травматизират хора, които са отишли на лятната си отмора. Възможно ли е в седмицата, в която се върна за преразглеждане и гласоподаване Закона за домашно принуждение и Наказателния кодекс за да се ограничи безчинстването и безнаказаността, два дни по-късно държавни чиновници да си разрешават подобен произвол? Надписът на моята каравана е подигравка, вандализъм измежду бял ден с хипотеза за безотговорност “, съобщи Зорница София. 

Заедно с държавните чиновници на място е бил и кметът на Царево, който по думите й е желал телефонните номера на гостите и притежателите на караваните на място и ги е заплашвал.   

Зорница София разказа къмпинг " Якото място “ като оазис за стотици фамилии с деца, тъй като дава предпазена и безвредна среда за развъждане на децата. На къмпинга се организират детски лагери. " Много се надявам да има и различен вид политици, които могат да ценят съграденото, красивото, благородното и това да ги интересува малко повече от популистки или PR акции. Аз персонално нямам доверие, че подобен вид разрушителство ще завоюва изборите на господин кмета Лапчев. Тези други политици да ни се обадят, с цел да има някаква диалогичност в някаква естествена страна “, прикани тя. 

Зорница София разяснява, че сходни акции нормално се организират за да се отклони вниманието на обществото от нещо друго. " Искам да кажа на всички публицисти: огледайте се къде се строи нелегално сега в Община Царево. След като е подобен патриот и бранител на екосистемата, по какъв начин господин Лапчев е разрешил на Лозенец, в южната част, на самите скали да има позволение за градеж? Бреговата и плажната линия са социална благосъстоятелност, те са в резерват " Странджа “. Обърнете внимание на градежите му в Синеморец и въобще дългата му и ползотворна кариера и си задайте въпроса палатките ли в " Якото място “ му пречат. Средно интелигентен човек може да сметне 2 и 2 и да се огледа къде другаде и какво се случва “, прикани режисьорът.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР