GXVE се казва марката, върху която Гуен Стефани е работила

...
GXVE се казва марката, върху която Гуен Стефани е работила
Коментари Харесай

Кое червило е най-подходящо за пролетен грим?

GXVE се споделя марката, върху която Гуен Стефани е работила скрито през последните години. Тя съчетава всичко, което харесваме в певицата – дръзкия и автентичен жанр и несъмнено, любовта към аленото червило. Половинката на Блейк Шелтън сподели видео в инстаграм, с което разгласи, че продуктите ѝ към този миг са в продажба.

“Това бе най-голямата ми фантазия в живота, още преди да знам за нея”, споделя Гуен. “Дори не смятах, че ще е допустимо да основа това, до момента в който съм жива.”

Марката обгръща осем категории – сенки за очи, гелообразни очни линии, моливи за вежди, масла за лице и още, само че фокусът постоянно ще бъдат червилата. Червеното червило е запазена марка на Гуен още от времето й в “No Doubt”, а в този момент с тази марка то се трансформира и нейното завещание и наследство за бъдещето.



„ Толкова се забавлявах, до момента в който създавах марката “, написа Стефани и сподели няколко фрагменти от първата фотосесия за марката ѝ. Там тя театралничи с съвършена ретро прическа и страховит пролетен гримм състоящ се от черна очна линия, серпантина и несъмнено – яркочервено червило за акцент.

Гримовете, предложени от Стефани, костват сред 24 и 48 $, като от 3 март могат да бъдат поръчани онлайн – в прочут интернационален уебсайт за козметика. От 10-и ще бъдат налични и в някои магазини.

„ Нямам самообладание всички да ги имате!! “, споделя още Гуен и чака първите мнения от своите почитатели.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР