Гуру от Южна Корея споделя уникален метод за натрупване на

...
Гуру от Южна Корея споделя уникален метод за натрупване на
Коментари Харесай

Време за четене: корейските тайни за финансово благополучие

Гуру от Южна Корея споделя неповторим способ за струпване на благосъстояние благодарение на страстите ни и отваря врата към изпълнен с благополучие свят.

Со Юн Лий е магнетична жена, приета за „ Гуру на богатите “. Успешен създател и изпълнен с предусещане мъдрец, тя е анализирала мъдростта на типичен азиатски текстове, както и 100 000 на практика образеца , с цел да открие пътя към финансовото благоденствие.

Джу Йон Хонг споделя наученото от Гуруто в роман, който може да промени живота ви. Началото е една простичка страст, наречена от авторката Аз имам.

 книга Locus Locus Books

Като ползва практичните, само че и ексцентрични проникновения в ежедневния си живот, Джу Йон претърпява цялостна смяна на настройката си, възприятието си за пълноценност и в последна сметка на финансовото си положение.

Аз имам е силата, която притегля благосъстоянието, корейското изкуство да превърнеш мислите си в паричен поток, а тази невероятна поредност от уроци ще ви покаже по какъв начин да го прилагате в личния си живот. Между кориците на „ Аз имам “ ви чака философско странствуване от Париж до Токио, което ни споделя, че в случай че се научим да усещаме това, което към този момент имаме, ще имаме доста повече.

Да бъдеш богат, без да жертваш сегашното за бъдещето – това ни учи тази книга посредством следване на следните правила:

- оценявайте вярно това, което имате;

- контролирайте страстите, свързани с пари;

- намерете „ точка на използване на мощ “, която ще ви обезпечи финансов скок;

- променете фокуса си, с цел да видите нови източници на доходи; и други

 книга Locus Locus Books

Со Юн Лий, „ Гуруто на богатитe” , е съветвала създателите на най-големите конгломерати в Корея. Консултирала е притежателите и изпълнителните шефове на стоте най-влиятелни компании в Корея.

Джу Йон Хонг е удостояван с награди публицист. Има магистърска степен по бизнес администрация. Доскоро работи като шеф на отдела по външни връзки в McKinsley & Company.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР