Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент Технологии в tbi bank.

...
Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент Технологии в tbi bank.
Коментари Харесай

Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент Технологии в tbi bank

Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент " Технологии " в tbi bank. Основната му цел е да придвижи цифровото прекарване на клиентите и чиновниците на банката на още по-високо равнище.

има над 24 години професионален опит в разнообразни браншове и е заемал позиции, измежду които: IT Operations Manager в Citibank Турция и Израел, Head of Cloud and Security Services в най-големия турски телекомуникационен оператор Turkcell, както и CIO and Digital Transformation Manager в един от най-големите индустриални холдинги в Турция - Eczacibasi.

Тази година Папила получи признанието " Най-добър основен шеф Информационни технологии " в Турция, която му бе връчена по време на събитието IDC Turkey CIO Summit.

Старши вицепрезидентът в банката има тапия по " Иконометрия и количествена стопанска система " от университета в Мармара, както и по " Електронно инженерство " от университета в Истанбул.

Папила е любознателна и динамична персона, която се стреми да уголемява уменията и знанията си. Доказателство за това е разнообразието от професионални документи, които има в области като Digital Product Management, Elements of AI, Digital Manufacturing & Design и ITIL Expert.

" Голямата поддръжка, която получих от първия ден, в който дойдох в офиса на tbi , е единствено образец за това към какъв необикновен екип се причислявам. Радвам се да бъда част от организация, която се стреми да дава добавена стойност и безпрепятствено преживяване на клиента. Виждам, че екипът не се опасява да прави неточности и върви напред бързо, тъй като има настройка за непрекъснато развиване.

Освен това виждам доста благоприятни условия във внедрените банкови технологии, с които можем да надградим и разтеглим връзките в стабилната ни партньорска екосистема. Ще разчитаме повече на облачни и агностични технологии и API-First подходи в архитектурата, с цел да подкрепим устойчивия напредък на tbi . ", споделя Гуркан Папила.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР