Гуинет Полтроу празнува 18-ия рожден ден на сина си Моузес. Звездата

...
Гуинет Полтроу празнува 18-ия рожден ден на сина си Моузес.
Звездата
Коментари Харесай

Синът на Гуинет Полтроу прилича повече на Крис Мартин, отколкото самият Крис Мартин: Фенове

Гуинет Полтроу чества 18-ия рожден ден на сина си Моузес.

Звездата от Shallow Hal, 51, отиде в Instagram, с цел да показа красива фотография на младежа и я подписа с обич.

На изображението Моузес има удивителна аналогия с татко си, рокаджията от Coldplay Крис Мартин, 47.



„ Честит ти 18-ти рожден ден, сине мой. Толкова се гордея с това кой си. Обичам твоята сензитивност, искра и спокоен комизъм “, написа Гуинет, която прекара пролетната почивка с децата си в Нешвил.

„ Възхищавам се какъв брой надълбоко навлизате в области, които ви интересуват, ставайки специалист по синтезатори от 80-те и френската нова вълна “, стартира тя.

„ Харесва ми какъв брой доста обичаш хората, които обичаш, само че и какъв брой си вътрешен. Има толкоз прелестен свят от хрумвания и хармонии в тази твоя красива глава — продължи тя.

„ Невероятно се гордея с индивида, който сте през днешния ден, когато прекрачвате прага на зрелостта. Обичам те повече от думите, @mosesmartin. ти напряко ме убиваш. ❤️Мамо.`

Феновете незабавно скочиха в секцията за мнения, с цел да сравнят Моузес с певицата на Green Eyes.

„ Той наподобява повече на Крис, самият Крис “, пошегува се един човек.



`Еха! Мойсей е плюещият облик на Крис “, иронизира различен, до момента в който трети разяснява: „ Мини Крис ❤ “.

Гордата майка и двете й деца прекараха пролетната почивка в Нешвил, където бяха снимани да преглеждат локалните забележителности и да се насладят на пица.

„ Великденски уикенд в Нешвил “, написа актрисата от „ Влюбеният Шекспир “ към фрагмента, добавяйки емоджи на зайче и двете емоджи на розови сърца.

Моузес се насочва към лицей през есента и звездата от Железния човек описа за „ идната тъга “, която изпитва, тъй като се е трансформирала в празен гнездо.

„ Ще бъде забавно да забележим по какъв начин се трансформира утринната рутина без деца в къщата “, сподели тя пред The Sunday Times предишния месец.

„ Бях толкоз дефинирана и толкоз изпълнена от майчинството. Беше някак централно... беше като централен тип... Дори не знам по какъв начин да го дефинирам!` тя сподели.

„ Наблюдавам доста мои другари, които имат деца, които са отишли в лицей. Вашето дете... то се трансформира. И знаете, те се прибират постоянно у дома и всички тези неща, само че не е напълно същото като да живеете под един покрив през всичките дни на годината. Така че просто се пробвам да бъда отворена към това какво значи “, изясни тя.

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР