Губернаторът на Република Вирджиния Глен Йънгкин обяви в четвъртък, че

...
Губернаторът на Република Вирджиния Глен Йънгкин обяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

Губернаторът на Вирджиния Йънгкин казва, че предложението за бюджет дава приоритет на програмите за ранно обучение и грижи за деца

Губернаторът на Република Вирджиния Глен Йънгкин разгласи в четвъртък, че препоръчаният бюджет, който скоро ще показа за идващите две фискални години, ще включва увеличение на държавните разноски за стратегии за ранно образование и грижи за деца.

Основната цел на предлагането е да се подсигурява, че краят на федералните фондове от ерата на пандемията, които бяха употребявани за разширение на тези начинания, Не оставяйте фамилиите в неволя, сподели Йънгкин в тирада в Ричмънд. Без увеличените средства за възстановяване на дълготрайната жизненост на стратегиите, фамилиите ще стартират да губят покритие през март 2024 година, сподели той.

„ В основата на това е гарантирането че продължаваме да обслужваме популацията, което се обслужва през днешния ден, и че доларите следват децата съгласно най-хубавите стремежи на техните родители “, сподели той.

Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин се обръща към тълпата по време на протест за предварително гласоподаване на септември...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР