Губернаторът на Флорида Рик Скот изиска ФБР да разкрие всички

...
Губернаторът на Флорида Рик Скот изиска ФБР да разкрие всички
Коментари Харесай

Губернаторът на Флорида изиска документите, разкриващи бездействието на ФБР относно Круз


Губернаторът на Флорида Рик Скот изиска ФБР да разкрие всички документи, утвърждаващи бездействието на ведомството преди стрелбата в гимназия "Марджъри Стоунмен Дъглас" и настоя ръководителя Кристофър Рей да подаде оставката си.

Изявлението на Скот, оповестено на уеб страницата му, се отнася до признанията на ФБР, че още през януари сътрудниците му са получили предизвестие, че виновникът за всеобщото кръвопролитие Никълъс Круз съставлява опасност за обществото, само че по този начин и не са реагирали. Сигналът е бил подаден от анонимно лице, което е декларирало, че момчето се държи необичайно, податлив е към ликвидиране и има нужното оръжие, с цел да ги извърши.

"Миналата седмица щатът ни и цялата страна бяха шокирани, когато узнаха за непростимото безучастие на ФБР след получената информация, че Круз възнамерява да извърши всеобща пукотевица в учебното заведение. Неспособността на ФБР да стартира следствие повдига голям брой въпроси и фамилиите на починалите заслужават да получат отговорите за тях. Призовавам ФБР да разгласява всички данни, касаещи неспособността на бюрото да предприеме ограничения, свързани с получените предизвестия, в това число и детайлностите и процедурите", акцентира в понеделник Скот.

БГНЕС напомня, че на 14 февруари Никълъс Круз откри огън в гимназия "Марджъри Стоунмен Дъглас" и умъртви 17 деца и възрастни. По-късно стана ясно, че Круз е някогашен ученик на образователното заведение, който е бил изключен поради проблеми с дисциплината. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР