Грузинските авиолинии не дължат нищо на Русия, заяви основателят и

...
Грузинските авиолинии не дължат нищо на Русия, заяви основателят и
Коментари Харесай

Грузинските авиолинии: Нищо не дължим на Русия

Грузинските авиолинии не дължат нищо на Русия, съобщи създателят и притежател на компанията Тамаз Гаяшвили в изявление за грузинската организация " Интерпреснюз ", предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Грузинската страна не е дължала и не дължи нищо на съветските управляващи, акцентира той, разяснявайки решението на съветското министерство на превоза да спре полетите на грузинските авиолинии до Русия от 8 юли.

" Със своето решение съветското министерство на превоза спря въздушния трафик сред Грузия и Русия, което е доста неприятно и вреди преди всичко на съветските жители. Дори не приказвам за финансовите загуби ", добави Гаяшвили.

Вчера съветското министерство на превоза съобщи, че от 8 юли се приключват полетите на грузинските авиолинии до Русия. " Причината за прекъсването на полетите е нуждата от гарантиране на задоволително ниво на авиационна сигурност, както и съществуването на просрочени отговорности " на грузинските компании, посочи министерството.

Грузинските посолства в чужбина започнаха интензивно да канят чужденците да прекарат лятната си отпуска в републиката, откакто Москва реши да прекъсне въздушния превоз сред Русия и Грузия, отбелязва ТАСС. Видеоклипове бяха оповестени на страниците на посолствата във Facebook. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР