Грузинец му дошъл за подкрепление Дрогираният молдовски дрифтър Алексей Сайдаков,

...
Грузинец му дошъл за подкрепление Дрогираният молдовски дрифтър Алексей Сайдаков,
Коментари Харесай

Само във Флагман! Петима полицаи едва озаптили дрогирания молдовски дрифтър Алексей, бил и каратист


Грузинец му пристигнал за подкрепление

Дрогираният молдовски дрифтър Алексей Сайдаков, който провокира немислим екшън в автокъща на Пети километър, е оказал сериозна опозиция при ареста, научи Флагман.бг. 37-годишният мъж е със общоприетоо телосложение, без непотребни килограми и напомпани мускули. Той обаче посочил забележителни способи от бойните изкуства, което основало съществени проблеми на бургаските служители на реда.

Петима униформени едвам съумели да му сложат белезниците. В разгара на абсурда се появил и грузински жител, който бил извикан за подкрепление. Той също скочил на ченгетата, поради което малко по-късно е задържан. Разследващи подозират двамата чужденци в трафик на мигранти. Те били отседнали в дребен хотел в края на Бургас, където инспекцията посочила, че се записват за нощувка-две през 10-15 дни. Официално и двамата са безработни.



В момента полицията ревизира всички доказателства, които могат да ги уличат в каналджийство.

Оказва се, че молдовецът Алексей като се изключи че се е качил след приложимост на коктейл от опиати, е бил и без брошура. Той твърдял, че има удостоверение за ръководство на МПС в хотела,но при претърсването подобен документ не е открит. В автокъщата, която е една от положителните в Бургас, разчитащи на уместност към клиентите си, изясняват, че за пръв път са видели молдовския жител през вчерашния ден. Той влезнал с „ мръсна газ ” в обекта и откакто му била направена забележка, че вътре не се позволяват други коли, се разбеснял и почнал да псува на съветски език. Излязъл с колата си от автокъщата и единствено след секунди връхлетял още веднъж, започвайки да върти гуми с аудито си и трансформирайки се действителна опасност за клиентите и работещите в обекта, както и за десетките паркирани коли, някои от които са много скъпи.

Служителите на автокъщата са реагирали извънредно съответно, подали са сигнал на телефон 112 и са затворили портала до идването на полицейския екип.

Дадени са всички пояснения и се чака през днешния ден да стане ясно дали Районна прокуратура - Бургас ще удължи мярката на двамата чужденци до 72 часа, тъй като в случай че не го направи, до часове те ще излязат на независимост и може или да изчезнат от България, или да отмъстят по някакъв метод на работещите в автокъщата, които има защо да се опасяват, откакто през вчерашния ден видяха осъществяванията на молдовско-грузинското дуо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР