Груповото изнасилване в Мюлхайм на Рур, област Северен Рейн-Вестфалия, при

...
Груповото изнасилване в Мюлхайм на Рур, област Северен Рейн-Вестфалия, при
Коментари Харесай

Арестуваха 14-Годишния Георги За Най-Гнусното Престъпление, Миналото Му Ще Ви Потресе!

Груповото обезчестяване в Мюлхайм на Рур, област Северен Рейн-Вестфалия, при което две момчета на 12 година и трима юноши - на 14 година, грубо малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

Георги е главният обвинен за закононарушението и единствено той беше задържан. Във вторник младежът беше изправен в съда, с цел да се удължи задържането му от окръжния съд. Той към този момент е упрекнат в това, че е изнасилил жертвата на действието от 5 юли 2019 година и на неуточнена, предхождаща дата през лятото, заяви на правосъдното съвещание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

Георги остава в ареста и го грозят до 10 години затвор.

В допълнение към двете хипотетични изнасилвания той е упрекнат и в трети случай на полово принуждение. Твърди се, че преди 11 месеца - тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил ученичката Джанин (името е заменено от изданието, с цел да резервира самоличността на 14-годишната девойка), като изнасилването станало на детска площадка.

Георги е от българско семейство, пристигнало в Германия през 2017 година Bild потегля по неговите следи в Мюлхайм на Рур, с цел да разплете случая. Според съседка на фамилията на българския младеж татко му е нападателен.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР