Групите в Столичният общински съвет се разбраха да направят нов

...
Групите в Столичният общински съвет се разбраха да направят нов
Коментари Харесай

Пет за късмет? СОС пробва пак да си избере председател на 18 декември

Групите в Столичният общински съвет се схванаха да създадат нов опит да изберат ръководител на 18 декември. Решението беше взето с 45 гласа " за " и единствено един " въздържал се ", който е Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация, предава БНР. 

От ГЕРБ – Съюз на демократичните сили оповестиха, че през вчерашния ден в 18 часа са получили покана за диалози с кмета Васил Терзиев. Георги Георгиев бе безапелационен, че Борис Бонев няма да бъде подсилен за ръководител от групата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Заради егото на един човек, града е станал пленник.

" Кметът Терзиев предходната седмица пред вас сподели: " Ние имаме опция да работим или с Българска социалистическа партия, или с ГЕРБ ". Той го съобщи. Бонев сподели, че непременно той ще направи всичко по силите си, с цел да не се работи с ГЕРБ. Когато се схванат кой води хорото, ние ще седнем на диалози, обсъждайки всичко, което се предлага в това време с този, който лидира и води процеса. Останалото е една политическа шизофрения, която затруднява града и София става пленник на една персонална упоритост. Не е съществено говореше се за управнически потенциал, за ясна визия, за мощен тим. Те нямат болшинство в общинския съвет. Те държат непременно да има техен ръководител ", разяснява Георги Георгиев от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР