Групата стартира експанзията си в Австрия, където ще предлага широко

...
Групата стартира експанзията си в Австрия, където ще предлага широко
Коментари Харесай

All Channels Communication отворя първи офис във Виена

Групата започва експанзията си в Австрия, където ще предлага необятно портфолио от услуги с фокус върху креативен решения и цифрови артикули.

All Channels Communication Group публично разгласи основаването на сдружението All Channels Austria, чийто централен офис бе открит нощес по време на особено събитие във Виена. Проектът се осъществя взаимно с екип от добре познати и основни локални експерти, известни на пазара в Австрия със стабилен опит в региона на връзките.

Управляващ шеф на All Channels Austria е Александър Сладек, един от водещите специалисти в региона на маркетинговите връзки в страната. Сладек ще развива новата организация, комбинирайки сполучливо дългогодишния опит на екипа си от локални експерти с цялостното know-how и експертиза, идващи по линия на All Channels Communication Group. Основна цел на All Channels Austria е да се развива с фокус върху креативния и цифров пазар в Австрия.

„ Впечатлени сме от креативните подходи на All Channels и мощно имаме вяра, че това е вероятната формула за триумф и в Австрия. На локално равнище ще се фокусираме върху изобретателни решения и цифрови артикули, с които All Channels е добре прочут водач в Източна Европа ", сподели Александър Сладек.

All Channels Communication Group е една от най-бързо растящите и награждавани организации в района на Централна и Източна Европа. Отварянето на офиса във Виена е естествено продължение и последваща значима крачка в посока новите провокации, които ще оказват помощ на Групата да продължава да написа своята сполучлива история.

„ Това е подобаващ стратегически миг да надградим всичко, което постигнахме през последните 16 години. Правим го точно като разтеглим активността си в чужбина.

Целта ни е да предложим на австрийския пазар солидна експертиза и богато портфолио в региона на технологиите, цифровите и криейтив услуги. Силно имаме вяра, че екипа от потвърдени локални експерти, работещ дружно с най-хубавите специалисти на All Channels Group, е неповторимата композиция за основаване на ефикасни решения, с които да посрещнем потребностите на австрийския бизнес ", добави Александър Дурчев, CEO на All Channels Communication Group.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР