Групата европейски консерватори и реформисти (ecr) прие манифест от ценности,

...
Групата европейски консерватори и реформисти (ecr) прие манифест от ценности,
Коментари Харесай

Европейските консерватори приеха своя манифест, вдъхновен от Свети Бенедикт

Групата " европейски консерватори и реформисти " (ecr) одобри манифест от полезности, въодушевен от наследството на Свети Бенедикт. Това се случи в италианския град Субиако, където се намира манастирът, в който е живял светецът. По този метод консерваторите акцентират смисъла на Бенедикт в запазването на традициите и консервативните полезности.
Грешките, позволени от институциите на Европейски Съюз в последните пет години, провокираха неподходяща реакция. Но здравият разсъдък надвива в края на краищата. Нещо, което към този момент сме виждали да се случва на всички национални избори, извършени в последните 5 години.
Никола Прокачини – съпредседател на групата ЕКР ( " Италиански братя " )

На събитието участваха членове на групата от цяла Европа, в това число делегация на партия ВОКС от Испания. Консерваторите считат, че превъзмогването на разликите е основно за укрепването на групата им.
Можем да обединим доста партии, които имат разлики, само че в случай че имаме общи базови полезности, можем да си сътрудничим и да бъдем най-силната група в Европейския парламент – може би не в този, само че сигурно в идващия парламент.
Хорхе Бушаде – заместник-председател на ЕКР (ВОКС, Испания)

Възможно е даже намиране на общ език с партията на Орбан – ФИДЕС – даже другите да виждат единствено разлики.
Той (Орбан) утвърди всички наказания против Русия и поддържа финансовата помощ за украинските мирни поданици. Разбира се, той има своя позиция по редица въпроси, само че сподели, че е съчетаем с европейската система. Онези, които желаят да го демонизират, го вършат, с цел да отслабят съперника и да завоюват.
Никола Прокачини – съпредседател на групата ЕКР ( " Италиански братя " )

Депутатите от " Италиански братя " считат, че тези европейски избори са исторически миг за Италия. Благодарение на водещата роля на Джорджа Мелони както в Италия, по този начин и в Европа. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР