Група туристи обърнаха гондола във Венеция и паднаха в канал,

...
Група туристи обърнаха гондола във Венеция и паднаха в канал,
Коментари Харесай

Туристи се обърнаха с гондола във Венеция, докато си правят селфи

Група туристи обърнаха гондола във Венеция и паднаха в канал, пробвайки се да си създадат атрактивно селфи.

Чужденците пренебрегнали предизвестията на гондолиера, че не трябва да се движат прекалено много. Той ги помолил да не се изправят и да не се движат, насочвайки лодката под невисок мост около канала Рио де ла Верона.

Но шестимата азиатци решили, че риска поради фотографията си заслужава и няколко от тях се преместили на едната страна на лодката, нарушавайки салдото на гондолата. Накрая всички паднали във водата.

Видеозаписи демонстрират по какъв начин шокираните туристи се вкопчват в обърнатия корпус на кабинковия въжен превоз, мятат се в студената, мътна вода и се пробват да спасят мобилните си телефони.

Гондолиерът, който също попада във водата прави всичко допустимо да измъкне туристите на безвредно място. При случая няма потърпевши хора.

Туристите били приютени на топло място за възобновяване в близката опера Ла Фениче, пише Yahoo News, представено от Дарик.

Кадрите бяха оповестени от акаунт в обществените медии, наименуван Venezia non è Disneyland, или Венеция не е Дисниленд, който документира невнимателното държание на туристите в града и надвисналия риск той да се трансформира в безчувствен архитектурен и културен тематичен парк.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР