Група тийнейджъри изкорениха до основи вишна в Смирненски. За това

...
Група тийнейджъри изкорениха до основи вишна в Смирненски. За това
Коментари Харесай

Възмутително! Група тийнейджъри изкорениха вишна в Смирненски

Група младежи изкорениха до основи вишна в Смирненски. За това алармира четец на TrafficNews , който живее в региона и твърди, че младежите обикалят квартала и постоянно чупят дървета.
Прочетете още
Последният случай е от 18 юни, когато групата е видяна на ул. „ Перущица ” № 4 в квартала.

Мъжът, който ги е видял описа, че към 22:00 вечерта към шест момчета на възраст от към 16 до 20 години са обирали плодовете от дървото, малко по-късно, когато той е излязъл да разноски кучето си е видял, че дървото е изкоренено.

„ Това държание е брутално, обикалят всеобщо в квартала и чупят дървета. В сезона на вишните, хората са засадили до блоковете дръвчета, а вандалите вървят и ги изкореняват ”, описа пловдивчанинът.

Той добави, че в същата вечер е нямало стихия, с цел да се изкорени дървото от основи единствено, а е сигурен, че младежите да го сторили.

„ Бяха към шестима, облечени с униформи за футбол, което ме подухва на мисълта, че най-вероятно играят или упражняват на игрището, намиращо се в региона, покрай мола в Смирненски ”, разяснява той.

Живущите в региона допълват, че е извънредно неприятно да виждаш по какъв начин нещо, за което си се грижил и си отглеждал толкова време, бива разрушено и изкоренено.

" Родители, обръщайте повече внимание на децата си и работете над тяхното образование и държание, с цел да не се случват сходни възмутителни неща ", молят пловдивчаните. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР