Група от експерти идентифицира неадекватни и объркващи“ процеси за безопасност

...
Група от експерти идентифицира неадекватни и объркващи“ процеси за безопасност
Коментари Харесай

„Неадекватни и объркващи“ процеси за безопасност, отбелязани в Boeing

Група от специалисти разпознава „ несъответстващи и объркващи “ процеси за сигурност в Boeing и „ раздор “ сред висшите мениджъри и редовия личен състав в отчет, който повдига нови въпроси по отношение на интервенциите на американския производител на самолети, откакто панел на вратата избухна на един от самолетите му предишния месец.

Докладът от 50 страници беше поръчан доста преди случая със аероплан 737 Max на Alaska Airlines през януари. Той преглежда деликатно културата на сигурност, системите за ръководство на сигурността и федерална стратегия, известна като Разрешение за установяване на организации, която разрешава на федералните авиационни регулатори да разпореждат пълномощията да инспектират самолети на чиновници на Boeing.

Федералната авиационна администрация съобщи, че ще прегледа отчета, до момента в който прави одит на Boeing след случая с панела на вратата. Предварителна инспекция на Националния ръб по сигурност на превоза откри, че липсват четири болта от отвора на вратата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР