Група от 16 футболисти определи старши треньорът на Левски Станимир

...
Група от 16 футболисти определи старши треньорът на Левски Станимир
Коментари Харесай

Стоилов едва събра 16 левскари за мача с Вихрен

Група от 16 футболисти дефинира старши треньорът на Левски Станимир Стоилов за мача от 1/16 финалите в шампионата за SESAME Купа на България против Вихрен.
Двубоят на стадион „ Спартак “ в Сандански, с който " сините " стартират отбраната на трофея,  е на следващия ден от 13.30 часа и ще бъде излъчен по Диема спорт. При победа те ще гостуват на първенеца Лудогорец в идващия кръг през декември, откакто „ орлите “ отстраниха Розова котловина с 2:0.
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че желае всичко да се почисти по метод на ръководство на клуба и това е единственият проблем.
„ Каквото сме имали там да обявим, сме споделили като предпочитание. Факт е, че и аз, и Ивков желаеме клубът да се ръководи по най-хубавия метод за левскарите. Ние сме платени чиновници, които получаваме заплати, с цел да не позволяваме неща, които се допускаха “, разяснява Стоилов.
„ Ние търсим изчистване на проблемите. Нямам проблеми нито със спонсора, нито..., само че би трябвало да се почисти всевъзможен тип неразбирателство, тъй като има разногласия и недоразумения, е обикновено човек да бъде печален. Когато си печален, не можеш да претендираш, че си благополучен “, добави той.
„ Трябва да почистим всички типове неразбирателство. Всички разногласия би трябвало да се сложат на масата и да се изчистят. Споровете са за метода на ръководство, никакви други. Няма спортно-технически разногласия, футболистите и клубът си получават всичко от спонсора. Проблемите съгласно мен са решими. Не е кой знае какво комплицирано. Споровете се водят за кардиналното ръководство на клуба. Ние сме за това да пазиме ползите на Левски. Това, което сме се разбрали със спонсора, нямаме никакви проблеми. Мисля, че и другите неща ще се изчистят. Аз нямам проблеми с никой. Искаме всичко да се почисти по метода на ръководство. Това е единственият проблем.
Ние толкоз доста години работим дружно със Сираков, в този момент ли очаквате да имаме проблеми. Нямал съм никакви разминавания със Сираков. Даже ми е обидно, че разясня тази тематика.
Отношенията със спонсора какво значи? Всичко като финансиране е наред. Има дребни неща, които би трябвало да се изчистят, с цел да бъде по-добре предпазен ползата на клуба. Всичко друго е да се търси конспирация.
Това не може да ми бъде опрощение персонално на мен, че Левски не побеждава в избран брой мачове. Проблемът е единствено в мен като треньор и в тима като тим. Ние платените чиновници сме за това да пазиме ползите на Левски. Прекалено доста честолюбиви започнахме да ставаме. Всички желаеме да знаем истина. Ние сме подготвени за истината. Когато знаеш истината и тя е на твоят страна, всичко е наред. Нямаме никакви проблеми, нито има искания към заплащанията. Получаваме всичко като заплати. Има разминаване в мисленето и метода на ръководство. Там би трябвало да се изчистят нещата. Надявам се да се изчистят до край “, сподели още Станимир Стоилов.
Групата на „ сините “ : Николай Михайлов, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Абдулахи Шеху, Денис Динев, Димитър Андонов, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Асен Митков, Ивелин Попов, Уелтон, Роналдо, Борислав Рупанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР