Група избиратели на демократите от Мичиган разкриха на Кристен Уелкър

...
Група избиратели на демократите от Мичиган разкриха на Кристен Уелкър
Коментари Харесай

Демократите от Мичиган казват на NBC News, че „не са склонни“ да подкрепят отново Байдън през 2024 г.: „Спечелете гласа ми“

Група гласоподаватели на демократите от Мичиган разкриха на Кристен Уелкър от NBC News, че бяха „ с принуда “ да гласоподават за президента Байдън през 2024 година и като цяло не бяха удовлетворени от своите благоприятни условия.

Уелкър попита групата от петима демократи от Мичиган дали са решили за кого ще гласоподават на президентските избори през 2024 година и единствено трима души подвигнаха ръце.

„ Искам претендентът, за който гласоподавам, да завоюва гласа ми “, сподели Джеси Кели, която сподели, че не е решила, на Уелкър.

Другият нерешил гласоподавател сподели, че „ евентуално би агонизирам още веднъж “ в урната и сподели: „ Как да направя това? “

Водещата на „ Запознайте се с пресата “ на NBC Кристен Уелкър сяда с демократите от Мичиган, с цел да обсъдят 2024 г. (Екранна снимка/NBC/MeetThePress )

Уелкър попита останалите трима гласоподаватели дали „ насилствено “ възнамеряват да гласоподават за преизбирането на Байдън.

„ Много насилствено “, един гласоподавател, които разкриха, че са транссексуа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР