Група граждани твърдят, че са били нападани и заплашвани с

...
Група граждани твърдят, че са били нападани и заплашвани с
Коментари Харесай

Ужасяваща случка в Борисова градина! Мъж окупира част от парка и заплашва граждани с пистолет!

Група жители настояват, че са били нападани и заплашвани с револвер от мъж в Борисовата градина. Един от пострадалите съумял да снима експанзията с телефона си, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Въпросният мъж е окупирал част от парка. Белязал е дърветата в региона с червени кръстове и е окачил по тях икони и свои медали и разгласи за идни противоречиви съревнования. По информация на NOVA въпросният жител е Димитър Кисьов, ръководител на Комисията по планинско тичане към Федерацията по лека атлетика.

Срещу него са подавани голям брой тъжби в полицията през последните месеци. Един от най-сериозните случаи, за които униформените са сигнализирани, описа в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия пострадалата жена. Преди към месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с нападателния мъж, който пък носел куп флагове с дълги дървени дръжки. Кучето на дамата очевидно се уплашило и почнало да лае. Тогава мъжът извадил револвер и стрелял два пъти по домашния любим – евентуално с газов револвер.

Потърпевшата споделя, че не знае какво е било направено по жалбата, която тя незабавно е подала против нападателя.

Човекът, който снима разправията си с нападателния мъж, също бил застрашен с револвер. Причината – попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР