Група “F” ще противопостави отборите на Гърция, Бразилия, Черна Гора

...
Група “F” ще противопостави отборите на Гърция, Бразилия, Черна Гора
Коментари Харесай

Мондиал 2019 - обзор на група F

Група “F” ще опълчи тимовете на Гърция, Бразилия, Черна Гора и Нова Зеландия. Притежаващи един от най-хубавите играчи в света, а точно Янис Адетокумбо, гърците ще бъдат рискови за всеки един тим. Бразилия и Нова Зеландия също не са за подценяване, защото и двата тима минаха през груповата фаза на Световното през 2014-та. Водачи за Черна Гора са Боян Дублевич и Никола Вучевич, а Нова Зеландия ще разчита на капитана Кори Уебстър и двамата играчи, състезаващи се в Европа - центърът Айзък Фоту и плеймейкърът на Галатасарай Таи Уебстър.

Звездата на групата - Янис Адетокумбо

Няма смисъл от обосновка. Адетокумбо, притежател на премията “Най-полезен играч” за миналия сезон в НБА, ще бъде стимулиран на 100% да донесе орден от Световното на своята татковина.

Най-перспективен състезател - Бруно Кабокло

Лекото крило на Мемфис Гризлис впечатли с изявите си, откакто бе взет на няколко 10-дневни контракти. Средни индикатори от 8.3 точки и 4.6 битки за 23.5 минути, прекарани приблизително на полето възродиха кариерата му, а едно положително показване на идното Световно състезание ще му даде спомагателна мотивация за началото на новия сезон в НБА.

Ключов мач - Гърция против Бразилия

Ветераните на Бразилия - Марсело Уертас, Андерсон Варежао и Леандро Барбоса ще употребяват целия си насъбран опит през годините, с цел да се конкурират с мощта на Гърция. Наличието на двама играчи от НБА, Кристиано Фелисио и Бруно Кабокло, също ще помогне на бразилците. Проблеми за южноамериканците ще основават най-много Янис, Калатес, Бурусис и Принтезис, което би наклонило везните в интерес на Гърция.

Първият мач от групата е в неделя от 11:00 сред Бразилия и Нова Зеландия, а от 15:00 Гърция излиза против Черна Гора.

ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР