Група евреи и израелски служители в TikTok обвиниха притежаваната от

...
Група евреи и израелски служители в TikTok обвиниха притежаваната от
Коментари Харесай

Еврейски служители на TikTok твърдят, че работното място е токсично, антисемитизъм от началото на войната на Хамас: доклад

Група евреи и израелски чиновници в TikTok упрекнаха притежаваната от Китай компания, че разрешава враждебни условия и вътрешни случаи на антисемитизъм след войната на Израел с Хамас стартира през октомври, съгласно обезпокоителен отчет от четвъртък.

Твърди се, че еврейски чиновници в компанията са споделили на Fox Business, че TikTok е разрешил „ антисемитски и анти-израелски настроения “ да бъдат „ изразявани свободно “ във вътрешната система за известия на компанията, „ Lark “.

Докладът се основава на изявленията с неустановен брой чиновници на TikTok от голям брой офиси, в това число такива, ситуирани в Съединени американски щати и различен в Обединеното кралство, които са говорили с изхода при изискване за анонимност.

„ В момента атмосферата за еврейските чиновници в TikTok е доста сложна “, сподели основан в Съединени американски щати чиновник пред изданието. „ Смятаме, че не ни беше предоставена съответната поддръжка, която беше предоставена на нашите връстници, работещи в други софтуерни компании при започване на спора. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР