Група екоактивисти започнаха гладна стачка, след като бяха арестувани, докато

...
Група екоактивисти започнаха гладна стачка, след като бяха арестувани, докато
Коментари Харесай

Германски екоактивисти започнаха гладна стачка, за да протестират срещу ареста си

Група екоактивисти започнаха гладна стачка, откакто бяха задържани, до момента в който бяха окупирали част от лигнитна мина в Германия през уикенда, съобщи полицията, представена от Българска телеграфна агенция.

Органите на реда потвърдиха, че седемте деятели са почнали гладната стачка през вчерашния ден и това на първо време е било оповестено от екоактивистката организация "Бунт против заличаването ".

Активистите, които са арестувани в разнообразни полицейски ръководства, са били задържани в неделя в мината "Гарцвайлер " в западната част на Германия.

Някои от тях също по този начин отхвърлят да пият вода. Мъжете и дамите отхвърлят да дават данни за своята идентичност и са залепили пръстите на ръцете си, с цел да не могат да им бъдат взети пръстови отпечатъци. Съдът подреди деятелите да останат под стража най-късно до петък, с цел да се откри самоличността им.

Полицията сподели, че те ще бъдат освободени, щом кажат имената си. "Бунт против заличаването " съобщи, че ще провежда бдения пред полицейските сектори в Дюселдорф, Бон и Дуисбург.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР