Група демократични конгресмени в САЩ изпрати писмо до ръководствата на

...
Група демократични конгресмени в САЩ изпрати писмо до ръководствата на
Коментари Харесай

Демократи от САЩ с апел към Facebook, Twitter, YouTube за борба с екстремизма в мрежата

Група демократични конгресмени в Съединени американски щати изпрати писмо до управленията на огромни, в това число, Twitter и YouTube, призовавайки ги да трансформират логаритмите, виновни за подбора на предложени изявления, с цел да лимитират разпространяването на екстремистко наличие. Порталът Verge заяви за това.
Писмото е с създатели членовете на Камарата на представителите Анна Ишу и Том Малиновски, както и някои от техните сътрудници. Те считат, че системите, работещи сега в обществените медии, са настроени да демонстрират на потребителите наличието, което провокира най-силна прочувствена реакция от тях. Често то се оказва наличие, което подбужда ненавист или съдържа подбудителство към насилствени дейности, настояват конгресмените.
 Twitter блокира страницата на новия парламент на Венецуела Twitter блокира страницата на новия парламент на Венецуела
Администрацията на обществената мрежа Twitter блокира страницата на новия състав на Националното заседание на Венецуела " за неспазване на...
Авторите също приканват за унищожаване на функционалността за автоматизирано възпроизвеждане на видео, с цел да може потребителят да избере дали да гледа материал, който може да съдържа екстремистки детайли. Twitter се предизвиква да се откаже напълно от цитирането на известия и вместо това да дава опцията да ги копира отчасти, тъй че при нужда да предотврати по-нататъшното разпространяване на рискови материали.
„ Ужасните вреди, нанесени на нашата народна власт на 6 януари, демонстрираха каква значима роля играят обществените мрежи за радикализацията на “, изясняват създателите на писмото за нуждата от промени в апел към софтуерните колоси. Контролът на демократите над Конгреса им дава опция да подходят към въпроса за измененията в работата на обществените мрежи освен благодарение на рекомендации, както до момента, само че и от позицията на законодатели.
На 6 януари поддръжниците на републиканеца, тогава американски водач, нахлуха в постройката на Конгреса, с цел да попречат на одобряването на резултатите от последните президентски избори в страната на 3 ноември, извоювани от демократа. Тълпата се придвижи към постройката на Конгреса, откакто Тръмп се обърна към своите последователи на протест от Белия дом в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР