Грубо погазване на закона за движение по пътищата в Пловдив

...
Грубо погазване на закона за движение по пътищата в Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Грубо погазване на закона заради чалгаджийница!

Грубо тъпчене на закона за придвижване по пътищата в Пловдив - това показа посредством Plovdiv24.bg наш постоянен четец. Даваме му думата: "Здравейте, пиша Ви по отношение на систематичното разрушение на тротоарната настилка и неразрешено прекосяваме през пешеходна пътека на кръговото до Водната палата. Както се вижда на фотосите от Гугъл Maps, първоначално е имало сложени колчета, които попречват минаването на коли на това място.

В момента те са изкъртени, непрекъснато минават коли от кръговото непосредствено през пешеходната пътека, през тротоара и по рампата. Има непрекъснато придвижване на коли - зареждат чалгаджийницата "Планета ", а също по този начин се товарят колите на пералнята, която е там.

Тротоарната настилка е в окаяно положение, да не приказваме, че по този начин и се основава заплаха за пешеходците. Ежедневно се нарушават голям брой закони, а хората в общината си затварят очите, тъй като очевидно някой по веригата си заплаща. Пускал съм сигнал и в общината - няма резултат. Прикачам и фотоси от мястото. Моля, вземете отношение! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР