Грозноватата Виктория от Ергенът, която точи лиги по Алек Младенов

...
Грозноватата Виктория от Ергенът, която точи лиги по Алек Младенов
Коментари Харесай

Ето я Виктория от „Ергенът” преди да си напомпа джуките

Грозноватата Виктория от „ Ергенът ”, която точи лиги по Алек Младенов не постоянно е била с такива големи джуки,  които наподобяват на лоени. Зрителите на сантименталното шоу търсят нейни остарели фотоси къде ли не с цел да създадат съпоставяне с преди и в този момент.

Само, че оправната кокона прозорливо е изтрила всички остарели снимки от Инстаграм профила си  да няма доказателства каква е била преди корекциите.

Само в един всемирски уебсайт е налична нейна фотография от преди 3 години, която я демонстрира в изцяло естествен тип. Въпросното фото е изпратено до редакцията на изданието от неизвестен почитател и можем да забележим Вики преди да се обезобрази с пластиките. Тогава е била нежна и естествена, а не като в този момент да плаши с външния си тип.

Без подозрение преди силиконовите си усъвършенствания Викиту е изглеждала много обичайно, макар, че тя се е срамувала от предходната си визия. Но пък  след корекциите си се харесва и когато я обидят го приема с подигравка. Тя даже се възползва от хейта против себе си и изкарва  пари като продава тениски по 20 лева, на които се вижда облика й и с надпис „ Цър пър ”.

А кривите си зъби се е заела да оправи, като сега търи  майстор-зъболекар,  който да се оправи с казуса й.

Автор: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР