Грозна сцена се разигра пред Паметника на Съветската армия, където

...
Грозна сцена се разигра пред Паметника на Съветската армия, където
Коментари Харесай

Атака пак се изложи - репортер на Сидеров прави панаири пред паметника на Съветската армия

Грозна сцена се разигра пред Паметника на Съветската войска, където се изсипаха стотици жители, българия и руснаци, а измежду тях и представители на Българска социалистическа партия и АТАКА. Цветя сервираха и Волен Сидеров дружно със своите депутати, и соцлидерът Корнелия Нинова.

Репортер от малкия екран на Сидеров издразни алените с провокативни въпроси от рода на това, че нямат право да са пред паметника. Младежът навирал микрофона си към Корнелия Нинова, Георги Свиленски и Калоян Паргов, дърпал цветята, след което застанал пред тях на стълбите на паметника тъкмо преди поднасянето на венците в опит да им препречи пътя, описаха участници в мелето.

Тогава точно се повишил градусът на напрежението и репортерът е бил жестоко издърпан от социалистите, които протегнали ръка и към микрофона му

В мелето изключително се е раздал Славчо Велков, е видно от фотосите. "Полиция, полиция! Къде е полицията? Бият ме! Взимат ми микрофона, викал репортерът на АЛФА Николай Караколев, заклещен от двете страни от Велков и Паргов, както е видно от фотосите на Канал 3. Младежът е бил изведен по-късно от уредниците на тържеството, а хората подвиквали, че АТАКА отново се излагат с техните осъществявания.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР