ГРИЙНВИЛ, Южна Каролина (AP) — Камила Кардосо вкара първата си

...
ГРИЙНВИЛ, Южна Каролина (AP) — Камила Кардосо вкара първата си
Коментари Харесай

Първата по рода си 3 на Кардосо спасява номер 1 в Южна Каролина на SEC Tournament с победа със 74-73 над Lady Vols

ГРИЙНВИЛ, Южна Каролина (AP) — Камила Кардосо вкара първата си по рода си тройка при сирената и избави съвършения сезон на №1 Южна Каролина с победа със 74-73 над Тенеси на полуфиналите на шампионата на Югоизточната конференция в събота.

The Gamecocks (31-0) бяха взривили преднина от 23 точки и изостанаха от Lady Vols (19-12) със 73-71 с 1,1 секунди преди края. Но пасът на Рейвън Джонсън откри отворен Кардосо в горната част на ключа и водещият голмайстор и рикошет на тима умерено го изстреляха от стъклото и във вътрешността.

„ Знаех, че с играчите, които имахме на пода, съвсем единственият човек, който щеше да бъде отворен, беше Камила “, сподели треньорът на Южна Каролина Доун Стейли. „ Така че просто споделих на Рейвън (Джонсън) да даде топката на Камила. И аз споделих на Камила, „ Хей, дай го на (Te-Hina) Paopao “, а по-късно в последната секунда си споделих „ Камила, застреляй го. “ съотборници, защото огромната навалица от Южна Каролина - кампусът е единствено на към 100 благи с кола от арената в Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР