Гривни, телефони и бонбони - това са само част от

...
Гривни, телефони и бонбони - това са само част от
Коментари Харесай

Адел за хвърлянето на предмети по време на концерт - какво мисли певицата по въпроса

Гривни, телефони и бонбони - това са единствено част от продуктите, с които са замеряни артистите на сцената в последно време. Сега Адел е последната, която приказва за наклонността, шегувайки се с публиката в Лас Вегас, че ще " убие " всеки, който се опита да хвърли нещо по нея.

В необятно споделян клип, където певицата държи револвер за изтрелване на тениски, тя споделя на тълпата, че хората са не запомнили " етикета на шоуто ". " Осмеляваш ли се да хвърлиш нещо по мен ", майтапи се певицата.

Адел е известна с това, че хвърля тениски като подарък на почитателите си по време на резиденцията си във Вегас, само че нейните мнения са в отговор на поредност от произшествия, при които почитатели хвърлят неща по сцената. Миналия месец поп звездата Биби Рекса беше ранена и откарана в болница, откакто беше ударена от телефон по време на осъществяване.

И Lil Nas X изглеждаше развеселен, когато секс играчка " кацна " на сцената, до момента в който той изпълняваше в Швеция преди броени дни. Хари Стайлс пък беше ударен в очите с бонбон на концерт през ноември, а наскоро Пинк беше сложена в извънредно неуместна обстановка, откакто торба с прахта на кремиран човек беше хвърлена на сцената по нея.

Ава Макс също беше ударена по време на свое присъединяване и някой хвърли гривна по кънтри певицата Келси Балерини през юни. Чарли Пут помоли хората да спрат, като написа в Twitter, че " наклонността... би трябвало да завърши " и че е " неуважително и доста рисково ".

Д-р Луси Бенет, която е учител в университета в Кардиф, преглежда връзката сред почитателите и обичаните им артисти. Пред BBC тя споделя, че настройките на хората може да са се трансформирали след пандемията от Covid, " когато не можехме физически да присъстваме на концерти ". И доктор Бенет счита, че някои хора го вършат, тъй като е по-трудно да бъдат видени от артистите в обществените мрежи. " Ако сте в същото физическо пространство като тях и хвърляте нещо, тогава ще бъдете видяни ", споделя експертът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР