Гриша Ганчев ще отговори на въпросите на феновете на ЦСКА-София,

...
Гриша Ганчев ще отговори на въпросите на феновете на ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Забранени въпроси няма. Гриша Ганчев ще отговаря на феновете на ЦСКА-София

Гриша Ганчев ще отговори на въпросите на почитателите на ЦСКА-София, заяви клубът с пост във фейсбук, където такива могат да се задават до понеделник, 23 май.



" Опитвайки се да разбираем ясно, протичащото се в клуба, още веднъж даваме думата на вас - нашите почитатели. Собственикът на ЦСКА ще отговори на въпросите ви в изявление, качено в каналите на клуба, и ще засегне всички тематики, които ви интересуват. Забранени въпроси няма. Може да отправите вашите като коментар под този пост до понеделник (23.05.) ", се споделя в обявата, към която има изображение на притежателя на клуба.

ЦСКА-София за първи път прибягва до такава мярка в опит да потуши напрежението измежду ентусиастите. За поредна година " алените " останаха втори в Първа лига, а изпуснаха и Купата след загуба и доста анемично представане на финала против " Левски ".

Още преди огромния конфликт в неделя разнообразни запалянковски организации обществено започнаха да показват недоволството си от клубната политика. Изпочупени бяха прозорци и врата на ст. " Българска войска ", а през днешния ден уеб сайтът Sportal.bg разгласява фотоси на унищожена врата на терена.

Днес от 18 часа ЦСКА-София приема " Ботев " (Пловдив) в турнирен мач без значение за столичния тим.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР