Grinding Gear Games анонсираха входа на нова лига в Path

...
Grinding Gear Games анонсираха входа на нова лига в Path
Коментари Харесай

Анонс на Path of Exile: Synthesis

Grinding Gear Games анонсираха входа на нова лига в Path of Exile. Името ѝ е Synthesis и тя показва нов воин: Кавас, чиято памет е мощно нарушена. Той е дух, който е играл значима роля в историята на Рекласт. Вие ще би трябвало да му помогнете да си спомни своето минало и да събирате фрагменти от спомените му из целия игрови свят и да се сражавате с могъщи чудовища, с цел да стабилизирате спомените му.

Интересна механика ще ви разреши посредством някои от тези фрагменти да се „ разхождате “ в мозъка на Кавас, като по този метод си създавате път към избран вид награди. Техните изгоди обаче са лимитирани, тъй че би трябвало да сте деликатни.

Намирайки спомен, вашата първа задача ще е да го стабилизирате. Това на собствен ред ще ви даде откъс, който би трябвало да поставите в зона, плаваща в рамките на паметта на Кавас – Memory Nexus. Там ще откриете картата на паметта му. Вие поставяте всеки получен от вас откъс на повърхнина, напомняща пъзъл, в който всеки откъс има тъкмо избран слот, който му пасва. Един от акцентите в Synthesis ще е основаването на нови предмети, които ще може да изработвате от наличните ви артефакти и моддове, което ще ви разреши да създавате от време на време и предмети, които не съществуват в игровия свят. Може и да очаквате освен нови заклинания, само че и преправка на цялата им система за налагането на баланс. Заедно с това, представянето на Synthesis ще интегрира декемврийския експанжън Betrayal, изцяло в основната игра, дизайнът на Atlas of Worlds се трансформира за следващ път и огромна част от музиката получава също забележителна преправка.

Експанжънът излиза публично на 08.03 за PC и на 11.03 за Xbox One. Очаква се той да е включен в PS4 версията на Path of Exile, която чакаме да се появи в средата на идващия месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР