Гримьорката Жени най-после успя да отслабне Евгения Джаферович не може

...
Гримьорката Жени най-после успя да отслабне Евгения Джаферович не може
Коментари Харесай

Жени Джаферович свали 20 кила с инжекции

Гримьорката Жени най-сетне съумя да отслабне

Евгения Джаферович не може да се нарадва на новото си тяло . Гримьорката е съумяла да смъкне към 20 кг от едрата си външност и към този момент носи с два размера по-малки облекла, научи „ Уикенд “. Блондинката наподобява доста добре, като за момента не се е увлякла с вталяването и към момента има женствени форми.

Сега футболната брачна половинка тежи към 60 кг. и мъжът й Ваня Джаферович доста харесва настоящите й форми. Бившата плувкиня е съумяла да се втали благодарение на по този начин известните инжекции за диабетици „ Оземпик ”. Галена бе първата, която стартира да употребява лекарството. Тя смъкна най-вече килограми, което обаче й докара цялостен букет здравословни проблеми. Смядовката към този момент три пъти е стигала до системи в болница .

Жени Джаферович години наред водеше изтощителна борба с наднорменото си тегло, което не успяваше да контролира. Преди време риалити героинята разкри в изявление за женско списание, че е тежала цели 80 кг. и това при растеж към 165 см. Евгения е безапелационна, че доста постоянно е ставала обект на нападки поради външността си.

„ Била съм 47 кг. в болница, в тежко положение. Била съм и 80 кг. Надявам се единствено скоро у нас да утихне желанието за това отказване, мразене и усърдие да се нарани някого “, съобщи инфлуенсърката, която към този момент е смъкнала към 20 кг. Жени Джаферович има и две пластични интервенции на корема - едната за ампутиране на непотребната кожа, а другата за изкуствена коремна преса. Футболната брачна половинка към този момент е щастлива, че най-сетне е слаба. Тя е смъкнала омразните кила за няколко месеца, като е почнала отслабването в разгара на лятото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР