Гримьорът Цецо Андреев е категоричен, че близката му приятелка Златка

...
Гримьорът Цецо Андреев е категоричен, че близката му приятелка Златка
Коментари Харесай

Преди пластиките - Русата Златка копие на тризначките

Гримьорът Цецо Андреев е безапелационен, че близката му другарка Златка Райкова е надали не най-красивата жена в България, само че всички помнят по какъв начин изглеждаше русокоската преди да направи куп естетични усъвършенстване по външния си тип. От пръв взор проличава, че Златка е пипала носа, устните и скулите си, косата си е удължавала и сгъстявала с екстеншъни, а бюста си е нараснала с няколко размера.

Прави усещане, че преди корекциите обичаната на Благо Джизъса извънредно доста е приличала на тризначките Вяра, Надежда и Любов от Благоевград, които се прочуха с присъединяване си в третия сезон на „ Биг Брадър ". Тогава простоватите девойки шашнаха всички с ниския си разсъдък и смешните си лафове, а желанието им да се отъркат в светския хайлайф бе неистово.

Зрителите на риалити шоуто са безапелационни, че в миналото Златка е изглеждала по този начин като че ли е четвъртата изгубена сестра на известното трио. След естетичните усъвършенствания външният й тип е доста по-приятен, само че чертите на лицето й в композиция с русите киручи към момента припомнят тези на благоевградчанките, написа " Уикенд ".

От излъчените фрагменти в „ Биг Брадър: Мост Уонтед " стана ясно, че макар сексапилните си форми, плеймейтката е доста неуверена и е обсебила приятеля си Благой Георгиев. Тя лудо го ревнува от всичко, което мърда, и се е заела да го варди от прелъстителки, само че съгласно осведомени надали ще го удържи дълго. Бившият футболист има три деца от две разнообразни дами и куп инцидентни връзки зад гръба си, та едва ли тъкмо Райкова ще успее да го трансформира в образцов брачен партньор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР