Гримьорът си позволи да нарече поп фолк изпълнителката селянка“ и

...
Гримьорът си позволи да нарече поп фолк изпълнителката селянка“ и
Коментари Харесай

Емануела Нанася Безмилостен Удар На Цецо Андреев Извън Къщата!

Гримьорът си разреши да назова поп фолк изпълнителката „ селянка “ и акцентира, че е „ развела целия свят “. „ Тая дето разведе целия свят. Точно тая ще ми приказва на мен, че съм подвластен “, избухна Цецо.

Тази вечер Емануела показа, че е подготвена да вземе съществени ограничения за думите на гримьора по неин адрес. „ На Цецо доста му се изнервих за измислиците, които приказва. Аз ще го осъждам за това нещо. Ма, той е безочливо създание, бе! На мен ще ми вика селянка… Извинявай, но какво значи селянка?! Той от къде е? “, беснееше поп фолк изпълнителката пред Никита.

През това време на няколко крачки от тях Цецо и Златка Райкова също обсъждаха Емануела. „ Сега приказва някакви неща, тъй като знае, че ще я пуснат. Виж я, какви физиономии прави… Ето! И в този момент приказва срещу мене “, оплакваше се гримьорът.

А в другата стая поп фолк изпълнителката не спираше. „ Сега, ти си човек, на който ние плащаме… Ти си обслужващ персонал… Ако не си ти, ще бъде различен “, заканваше се певицата на Цецо пред Никита. „ Той няма прави въобще да разяснява. Той е един обслужващ личен състав. Ей там, юристите ми да вървят и да се занимават с него и да забележим кой какво говори…

Като се изкиха едни пари и ще го запитвам идващия път дали ще приказва. Защото ние доста им прощаваме на такива, но към този момент ми писна. Аз ще си взема ограничения като изляза оттука, да го осъдя за това, което приказва, тъй като ми писна и не желая да приказвам за някакъв нищожен папагал “, гневеше се Емануела.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР