Гримьорът на Меган Маркъл за сватба на херцогинята и неин

...
Гримьорът на Меган Маркъл за сватба на херцогинята и неин
Коментари Харесай

Моментът, в който се разбира, че принц Хари ще бъде чудесен баща

Гримьорът на Меган Маркъл за женитба на херцогинята и неин непосредствен другар Даниел Мартин споделя усещанията си за принц Хари от празничния ден през предходната година пред канала CBS.

В изявление за документалната продукция „ Меган и Хари плюс един “ , която ще бъде излъчена този петък “, Мартин споделя спомените си от снимането на сватбения фамилен портрет . За Хари той признава:

„ Той е толкоз добър с децата. Когато беше снимането на фамилния портрет с останалите след сватбата, той си играеше на пода с децата. И тогава осъзнах, че ще бъде най-готиният баща. “

View this post on Instagram
The Duke and Duchess of Sussex have released three official photographs from their Wedding day. This photograph was taken by photographer @alexilubomirski in The Green Drawing Room of Windsor Castle, following the carriage procession #RoyalWedding

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 21, 2018 at 6:51am PDT

Даниел прибавя още: „ Тяхното дете ще съставлява светът, какъвто е в този момент. Зората на едно ново потомство. “

Въпреки слуховете за „ сложната херцогиня “, приятелят на Меган Маркъл отхвърля държанието ѝ да се е трансформирало откакто е станала част от кралското семейство и счита, че тя не заслужава негативизма на медиите.

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

„ Толкова е отчайващо, когато слушаш тези истории, в които няма истина. Това не е същият човек. През годините, в които съм я познавал и съм работил с нея, тя в никакъв случай не е имала характер на дива “ , споделя Даниел Мартин.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР