Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“

...
Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“
Коментари Харесай

Пет напитки, с които грилът е по-вкусен

Грилът не е „ мъжка магия “, само че е от тези „ мъжки “ територии, към които малко дами са посягали. Ние, Момичетата от града, сме безстрашни и умерено се вписваме във всички функции, съпътстващи неделния грил, само че да си признаем, предпочитаме да не сме тъкмо пред огъня или в случай че сме, да не сме тъкмо към признака всяко грил – месото. Ако и вие обичате летните събирания навън и всичко вкусно, което ги съпровожда, лятната ни графа Момичетата зад грила е единствено за вас!

В нея, с поддръжката на LIDL, ще ви покажем образно какво похапваме и по какъв начин го подготвяме, като оставяме мъжете да вършат това, в което считат, че са най-хубави. Ние пък ще се погрижим за предястията, разядките, салатите, гарнитурите, сосовете, напитките... няма да забравим и приятната атмосфера и даже дрескода на всяко едно уважаващо себе си грил празненство. Следвайте ни, най-хубавата и вкусна част от лятото занапред следва!

Няма събиране и софра без питиета. Разбира се, великата бира господства над всяко грил празненство, само че с изключение на с нея има доста с какво друго да се почерпим. Петте коктейла, които подбрахме, са едва алкохолни, само че разхлаждащи и лесни за подготвяне.

Aperol Spritz

За най-известния италиански коктейл са ви нужни 2 елементи Aperol, 3 елементи просеко, 1 част сода, лед и ½ комат портокал.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР