Грижата за здравето на служителите във всяка една компания трябва

...
Грижата за здравето на служителите във всяка една компания трябва
Коментари Харесай

Здрави служители – здрав бизнес

Грижата за здравето на чиновниците във всяка една компания би трябвало да заема значимо място в отговорностите на работодателите. Всеки знае, че здравите и дейни чиновници са в основата на сполучливия бизнес. Когато работодателят влага във физическото и психическо здраве на своите чиновници, той влага в успеваемостта и продуктивността на своята компания, а надлежно и в нейното бъдеще.

Точно поради това, в случай че един умел управител желае ефикасен екип, е значимо да развива освен професионалните познания и умения на неговите членове, само че и да обръща внимание на тяхното прочувствено и физическо здраве. Но по какъв начин може да стане това?

Може да звучи необичайно, само че всеки умел управител би трябвало да разпознава признаците на влошеното здраве на неговия екип. Ако чиновниците ви не се усещат добре физически или прочувствено, няма по какъв начин да очаквате положителни резултати и успеваемост. Да, мениджърът би трябвало да влиза в доста функции, в случай че желае сполучлив екип, а надлежно и сполучлив бизнес.

За никого не е загадка, че всеки един екип постоянно се напасва по държанието и навиците на своя водач. Ако вие нехаете за работния развой, не се грижите за здравето си и не знаете какво се случва в офиса, не очаквайте при чиновниците ви да е по-различно. Трудно бихте стимулирали някого да промени даден негов нездравословен табиет, в случай че водачът на екипа не даде добър образец в тази посока.

Мнозина специалисти настояват, че прочувственото положение на чиновниците в една компания не трябва да се подценява ни минимум. Именно по тази причина е нужно стимулирането на всяка позитивна смяна, колкото и дребна да е тя. Ще е хубаво, в случай че се построи традиция да се честват триумфите – освен в професионален, само че и в персонален проект.

Споделете долу в мненията дали вашият шеф демонстрира грижа към благосъстоянието и здравето на чиновниците си.

И не забравяйте - в случай че работещите в една организация са добре и се развиват, то няма по какъв начин компанията да затъва! Разгледайте и настоящите разгласи за работа на Karieri.bg.

" Еконт " търси:
Бранд управител

Cargill търси:
Senior Team Manager - Invoice to Pay
Senior Team Manager - Record to Report
Senior Team Manager - Credit to Cash
Finance Internship Program - 6 months

Cushman&Wakefield Forton търси:
HEAD OF INDUSTRIAL SPACE AND LAND DEVELOPMENT DEPARTMENT

Lufthansa Technik Sofia търси:
Авиомеханик

Epidosis Bg Sofia търси:
ACCOUNTANT

ЧОУ " Азбуки " търси:
ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОР

BrightPoint търси:
Junior Private Equity Analyst

Българска народна банка търси:
ЕКСПЕРТ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОПЕРАТИВНИЯ РИСК

" Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " търси:
Началник отдел " Човешки запаси "

" Икономедиа " търси:
Front-end програмист
Редактор
React Native програмист

ROITI търси:
ETRM Java Developer
Business Intelligence/ETL Consultant

Български хелзинкски комитет търси:
Програмен координатор
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР