Грижата и инвестициите, които правим, показват ясно моето отношение към

...
Грижата и инвестициите, които правим, показват ясно моето отношение към
Коментари Харесай

Фандъкова: Ще запазим Борисовата градина

Грижата и вложенията, които вършим, демонстрират ясно моето отношение към парковете и строителството в тях. Само преди няколко години никой не искаше да върви в парковете, тъй като не се косяха, а в този момент няма място. Продължаваме това поддържане. Тази грижа значи да запазим това, което е останало от парковете и градинките в нашия град. Именно за това взехме решение, че би трябвало обстоен организационен проект. В плана има проект за създаване на нови обекти, които съгласно мен няма потребност да се построяват. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в предаването " Тази събота " по БТВ.

" Моят метод и задължението, който съм поела, е да запазим историческите полезности на нашия град. Ще запазим историческата част на София, както и Борисовата градина. Между 1997 година и 2005 година елементи от Борисовата градина или са били продадени, или са включвани в търговски сдружения. В активността на тези сдружения се загатва хотелиерство и строителство. Опитвано е доста пъти в Борисова градина да се строят хотели, за това желаеме обстоен организационен проект, с цел да избегнем сходно строителство ", сподели още Фандъкова.

" Проектът за Борисовата градина се разисква обществено. Всеки общински чиновник може да предложи промени ", добави Фандъкова.

" Няколко пъти съсобствениците на къпалнята „ Мария Луиза “ желаеха да строят хотел там. Столична община ги спря ", разкри столичният кмет.

" Обвинението против Евгени Крусев е по избран проблем. Проектът, за който е упрекнат, е голям и зад него стоят доста хора. Съдът ще реши, а за нас поуките са ясни ", сподели още Йорданка Фандъкова.

" Когато наближат локалните избори ще взема решение дали още веднъж да се кандидатирам за кмет на София ", разяснява Фандъкова.

" Предстои ремонт на ул. България. Ще има неудобства за жителите през юли и август, само че за новата образователна година придвижването ще бъде пуснато ", разкри кметът на София.

" Разрешението за градежа на “Златен век” е изтекло и не е подновявано ", разяснява кметът и градежа на небостъргача " Златен век ".

" Не познавам договорката сред " Еврохолд " и ЧЕЗ България. За мен е значимо да има вложения в това сдружение. Играта на " дискотека " в столични квартали е точно тъй като няма вложения. Ще упорствам и за качественото обслужване ", приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР