Грижата и инвестициите, които правим, показват ясно моето отношение към

...
Грижата и инвестициите, които правим, показват ясно моето отношение към
Коментари Харесай

Фандъкова: Трябва подробен устройствен план за Борисовата градина

Грижата и вложенията, които вършим, демонстрират ясно моето отношение към парковете и строителството в тях. Само преди няколко години никой не искаше да върви в парковете, тъй като не се косяха, а в този момент няма място. Продължаваме това поддържане. Тази грижа значи да запазим това, което е останало от парковете и градинките в нашия град. Именно за това взехме решение, че би трябвало обстоен организационен проект. В плана има проект за създаване на нови обекти, които съгласно мен няма потребност да се построяват. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в предаването "Тази събота " по БТВ.

"Моят метод и задължението, който съм поела, е да запазим историческите полезности на нашия град. Ще запазим историческата част на София, както и Борисовата градина. Между 1997 година и 2005 година елементи от Борисовата градина или са били продадени, или са включвани в търговски сдружения. В активността на тези сдружения се загатва хотелиерство и строителство. Опитвано е доста пъти в Борисова градина да се строят хотели, за това желаеме обстоен организационен проект, с цел да избегнем сходно строителство ", сподели още Фнадъкова.

"Проектът за Борисовата градина се разисква обществено. Всеки общински чиновник може да предложи промени ".

"Няколко пъти съсобствениците на къпалнята „ Мария Луиза “ желаеха да строят хотел там. Столична община ги спря ", разкри столичният кмет.

"Обвинението против Евгени Крусев е по избран проблем. Проектът, за който е упрекнат е голям и зад него стоят доста хора. Съдът ще реши, а за нас поуките са ясни ", сподели още тя.

"Когато наближат локалните избори ще взема решение дали още веднъж да се кандидатирам за кмет на София ", разяснява Фандъкова.

"Предстои ремонт на ул. България. Ще има неудобства за жителите през юли и август, само че за новата образователна година придвижването ще бъде пуснато ", разкри кметът на София.

"Разрешението за градежа на “Златен век” е изтекло и не е подновявано ", разяснява кметът и градежа на небостъргача "Златен век ".

"Не познавам договорката сред "Еврохолд " и ЧЕЗ България. За мен е значимо да има вложения в това сдружение. Играта на "дискотека " в столични квартали е точно тъй като няма вложения. Ще упорствам и за качественото обслужване ", приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР