Григор Димитров (№24) не бе затруднен срещу квалификанта Шо Шимабукуро

...
Григор Димитров (№24) не бе затруднен срещу квалификанта Шо Шимабукуро
Коментари Харесай

Гришо даде 4 гейма на японец, Томова обърна №27 в света

Григор Димитров (№24) не бе усложнен против квалификанта Шо Шимабукуро (Яп, №162) и го в профил с 6:1, 6:2, 6:1 за 89 минути. Мачът бе отсрочен с един ден, а след това преустановяван два пъти поради нормалните дъждове над Лондон.
Преди началото на втория сет двама екоактивисти нахлуха на корта и разпиляха части от пъзел и конфети. Охраната се намеси и ги в профил, а децата, подаващи топките, почистиха корта. Заради това дуелът трябваше да бъде пресечен, а след минути заваля и паузата бе удължена.
" Не е прелестно да ти се случи сходно нещо. Служителите се оправиха добре със обстановката. За пръв път ми се случва, само че бях обезпокоен. Никога не сме оставени без защита. Първата ми мисъл беше да отида при мъжете и самичък да се оправя със обстановката, само че осъзнах, че това не е моя работа ", сподели полуфиналистът от " Уимбълдън 2014 ". Димитров нощес игра във II кръг против Иля Ивашка (Блрс), от който има 2 загуби и единствено 1 победа.
Виктория Томова (№99) на инат на всички прогнози и упования обърна Бернарда Пера (САЩ, №27) с 6:7 (3), 6:3, 6:3. И този мач бе пресечен поради дъжд, а Вики губеше след първия сет. Софиянката обаче съумя да обърне фаворитката и да запише трети триумф от всичките си участия на " свещената трева ". Снощи тя игра против Кейти Бултър (Вбр, №89)>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР