Григор Димитров загуби първия си мач на Мастърс турнира в

...
Григор Димитров загуби първия си мач на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна рано-рано от турнира в Маями

Григор Димитров загуби първия си мач на Мастърс шампионата в Маями и отпадна от конкуренцията. В среща от втория кръг българинът загуби с 5:7, 5:7 от британеца Камерън Нори (№56 в международната ранглиста). Срещата продължи съвсем 2 часа, в които Григор и противникът му бяха измъчени от жегата, като при всяко спиране се разхлаждаха със студена вода и други питиета. Двамата не бяха играли в никакъв случай до момента. Миналата седмица, както Григор, по този начин и Нори доближиха до 1/4-финалите на ATP 500 шампионата в Акапулко, където изгубиха надлежно от Лоренцо Музети и Доминик Кьопфер.

В качеството си на подложен под №9 в схемата в Маями Григор Димитров се класира без игра за втори кръг, до момента в който Нори отстрани Йошихито Нишиока на старта след зрелищен поврат.

Първата ни ракета стартира по-добре против британеца и стигна първи до пробив за 5:3. След това обаче Григор се срина и загуби идващите четири гейма, а с това и сета - 5:7.

Нашият тенисист позволи пробив за 1:2 във втория сет, само че незабавно отговори с рибрейк. При 3:3 Димитров съумя да отрази три точки за пробив. В тези минути обаче очевидно си пролича, че Гришо има някакъв физически проблем. Това се отрази и при 5:5 Нори стигна до съдбоносен пробив. След това британецът завоюва срещата с гейм на 15 - 7:5, 7:5, класирайки се в третия кръг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР